Porasan Lomamökit
Porasantie 400, 17630 Vesijako | porasanlomamokit@gmail.com | 044 5420 704 tai 050 3818 720 tai 040 5420 703

Tervetuloa Emäntään!


Sijainti

Emäntä mökki sijaitsee Padasjoella Nerosjärven rannalla. Etäisyydet mökille lähimmistä kaupungeista: Lahdesta n. 75 km, Hämeenlinnasta n. 60km ja Tampereelta n. 70km. Padasjoen keskustasta matkaa kertyy 19km.

Mökki sijaitsee suojaisassa lahden pohjukassa, josta avautuu näkymä järvelle etelään päin. Mökkiä ympäröi sekametsä, pihassa kasvaa koivuja ja nurmikko.

Esittely

Hirsimökki on Pellonpuun hirsistä rakennettu ja mökki on valmistunut vuonna 1998. Pinta-alaa on ylä- ja alakerrassa yhteensä 70,5 m2, ja mökki on tarkoitettu 2+4 hengelle, tosin enemmänkin väkeä mökkiin mahtuu tarvittaessa.

Alakerrassa on tupakeittiö, olohuone, pukuhuone, suihku, sauna ja sisä-wc. Ulkoilmasta pääsee nauttimaan avokuistille sateellakin. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat jääkaappi, tiskikone, mikroaaltouuni, sähköliesi uunilla, kamiina sekä kahvinkeitin. Astiasto ja yleisimmät keittiötarvikkeet ovat käytettävissänne. Olohuoneessa on vuodesohva, televisio, cd-soitin-radio ja varaava takka.

Puku- ja pesuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna on puulämmitteinen.

Vesi on juomakelpoista, ja se tulee omasta kaivosta keittiöön ja suihkuun. Lähde sijaitsee 200m päässä.

Yläkerrassa on makuuhuone, jossa on parisänky. Yläkerran "aulassa" on levitettävä vuodesohva. Aulasta pääsee myös parvekkeelle.

Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri ja ulkokäymälä. Ulkoa löytyy myös pallogrilli, kaasugrilli, savustuslaatikko, grillikatoksessa. Ulkonuotiopaikka, puutarhakalusteita, keinu, oma laituri ja soutuvene. Tarvittaessa on mahdollisuus hankkia kalastuslupia. Nerosjärvestä löytyy kaikkia yleisimpiä kalalajeja (myös lahnaa ja kuhaa). Vesi on laiturin kohdalla matalaa ja kivikkoista, pohja on mutapohja. Laiturin vieressä vesi on matala ja hiekkapohjainen.


Mökin hinnasto & kalenteri

Kysy lisää: