Porasan Lomamökit
Porasantie 400, 17630 Vesijako | porasanlomamokit@gmail.com | 044 5420 704 tai 050 3818 720 tai 040 5420 703

Tervetuloa Lehtelään!


Sijainti

Lehtelä-mökki sijaitsee Luopioisissa Kukkia-järven rannalla. Etäisyydet mökille lähimmistä kaupungeista: Lahdesta n. 90 km, Hämeenlinnasta n. 60 km ja Tampereelta n. 60km. Padasjoen keskusta matkaa kertyy 36 km.

Mökki sijaitsee eteläisellä niemirannalla, joten näkymä mökiltä rantaan avautuu etelään päin. Järven rantaan on 20 metriä, ja lähin naapuri on n. 150 metrin päässä. Mökkiä ympäröivä puusto on pääasiassa lehtipuita ja pihana on nurmikko, hieman kauempana valtaavat havupuut alaa.

Esittely

Hirsimökki on rakennettu Pellonpuun hirsistä vuonna 1992. Mökin pinta-ala on 83 m2, ja se on ihanteellinen 6+2:lle hengelle, mutta tarvittaessa lisäpatjojen avulla on mahdollisuus majoittaa useampikin.

Mökissä on tupakeittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, sisä-wc, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa on kerrossänky ja parisänky. Olohuoneessa on myös vuodesohva, sekä televisio, cd-radiosoitin ja varaava takka. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat jääkaappi, tiskikone, mikroaaltouuni, sähköliesi uunilla sekä kahvinkeitin. Astiasto ja yleisimmät keittiötarvikkeet ovat käytettävissänne.

Puku- ja pesuhuoneeseen sekä saunaan pääsee terassin kautta. Pukuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna lämpenee puukiukaalla. Pukuhoneesta löytyy pyykinpesukone. Vesi tulee suihkuun ja keittiöön järvestä, joten juoma- ja ruokavesi on haettava n. 200m päässä olevasta kaivosta tai toimitetaan myös tilalta.

Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri ja ulkokäymälä. Ulkoa löytyy myös pallogrilli, kaasugrilli, savustuslaatikko, grillikatoksesta, puutarhakalusteita, kaksi keinua, oma laituri ja soutuvene. Kauttamme on tarvittaessa mahdollista hankkia myös kalastuslupia. Vesi on laiturin luona syvää. Lapsille on matalampaa rantaa.


Mökin hinnasto & kalenteri

Kysy lisää: