Porasan Lomamökit
Porasantie 400, 17630 Vesijako | porasanlomamokit@gmail.com | 044 5420 704 tai 050 3818 720 tai 040 5420 703

Tervetuloa Sammalniemeen!


Sijainti

Sammalniemen mökki sijaitsee Luopioisissa Kukkia-järven rannalla. Etäisyydet mökille lähimmistä kaupungeista: Lahdesta n. 90 km, Hämeenlinnasta n. 70 km ja Tampereelta n. 70 km. Padasjoen keskustasta matkaa kertyy 36 km. Mökki sijaitsee Kukkian rannalla niemellä siten, että mökiltä avautuu näkyvä etelään päin. Mökiltä on rantaan 25 m. Mökin takana on pieni peltolohko, jonka takana on havumetsää. Pihassa on nurmikko ja havu- ja lehtipuita. Lähin naapurimökki on n. 100m päässä, mökistä katsottuna takaviistossa.

Esittely

Hirsimökki on Pellonpuun hirsistä rakennettu ja mökki on valmistunut vuonna 2002. Pinta-alaa on ylä- ja alakerrassa yhteensä 109 m2 ja mökki on tarkoitettu 6+4 hengelle.

Alakerrassa on makuuhuone, tupakeittiö, olohuone, pukuhuone, pesuhuone+ sisä-wc, sauna ja terassi. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat kamiina, jääkaappi, tiskikone, mikroaaltouuni, sähköliesi uunilla sekä kahvinkeitin. Astiasto ja yleisimmät keittiötarvikkeet ovat käytettävissänne. Makuuhuoneessa on parisänky. Olohuoneessa on vuodesohva, Nunnauunin varaava takka, televisio ja cd-radiosoitin.

Puku- ja pesuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna lämpiää puilla. Vesi tulee läheisestä yhteisestä porakaivosta ja vesi on juomakelpoista.

Yläkerrassa on makuuhuone, aula ja parveke. Makuuhuoneessa on parisänky ja aulassa on kerrossänky ja vuodesohva.

Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri ja ulkowc. Ulkoa löytyy myös grillikatos, pallogrilli, kaasugrilli, avotulen paikka, puutarhakalusteita, keinu, oma laituri ja soutuvene. Tarvittaessa on mahdollisuus hankkia kalastulupia.


Mökin hinnasto & kalenteri

Kysy lisää: