Lomamökit Pirkka ja Leila Ahola
Porasantie 410, 17630 Vesijako | pirkka.ahola@pp.phnet.fi | 0400 939 425 tai 040 716 8610

Tervetuloa Sammaliseen!


Sijainti

Sammalisen mökki sijaitsee Luopioisissa Kukkia-järven rannalla. Etäisyydet mökille lähimmistä kaupungeista: Lahdesta n. 90 km, Hämeenlinnasta n. 70 km ja Tampereelta n. 70 km. Padasjoen keskustasta matkaa kertyy 36 km. Mökki sijaitsee Kukkian rannalla niemellä siten, että mökiltä avautuu näkyvä etelään päin. Mökiltä on rantaan 25 m. Mökin takana on pieni peltolohko, jonka takana on havumetsää. Pihassa on nurmikko ja havu- ja lehtipuita. Lähin naapurimökki on n. 100m päässä, mökistä katsottuna takaviistossa.

Esittely

Hirsimökki on Pellonpuun hirsistä rakennettu ja mökki on valmistunut vuonna 2002. Pinta-alaa on ylä- ja alakerrassa yhteensä 109 m2 ja mökki on tarkoitettu 6+4 hengelle.

Alakerrassa on makuuhuone, tupakeittiö, olohuone, pukuhuone, pesuhuone+ sisä-wc, sauna ja terassi. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat kamiina, jääkaappi, tiskikone, mikroaaltouuni, sähköliesi uunilla sekä kahvinkeitin. Astiasto ja yleisimmät keittiötarvikkeet ovat käytettävissänne. Makuuhuoneessa on parisänky. Olohuoneessa on vuodesohva, Nunnauunin varaava takka, televisio ja cd-radiosoitin.

Puku- ja pesuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna lämpiää puilla. Vesi tulee järvestä suihkuun, että keittiöön ja juomavesi tuodaan tilalta tai sitä saa kauppojen hanapistestä.

Yläkerrassa on makuuhuone, aula ja parveke. Makuuhuoneessa on parisänky ja aulassa on kerrossänky ja vuodesohva.

Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri ja ulkowc. Ulkoa löytyy myös grillikatos, pallogrilli, kaasugrilli, avotulen paikka, puutarhakalusteita, keinu, oma laituri ja soutuvene. Tarvittaessa on mahdollisuus hankkia kalastulupia.


Mökin hinnasto & kalenteri

Kysy lisää: